Alle prijzen die vermeld staan op deze site zijn inclusief BTW

Alle prijzen die vermeld staan op deze website gelden voor Europese klanten

Door het betalen van de bestelling, erkent de klant kennis te hebben genomen van onze verkoopvoorwaarden en om deze te aanvaarden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die eventueel wordt opgelopen door het gebruik van onze producten.

Wettelijk is het in Europa zo geregeld, dat u na ontvangst van de "op afstand" gekochte goederen een bedenktijd heeft van 7-14 werkdagen. Als u spijt heeft van uw aankoop kan u de bestelling (of een deel hiervan) retourneren binnen 7-14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. De originele factuur dient meegestuurd te worden, het artikel mag niet gebruikt zijn, het artikel mag niet beschadigd zijn en moet nog in de originele verpakking zitten.Een eventuele verzegeling mag niet verbroken zijn. Na ontvangst van de geretourneerde product(en), ontvangt u het totale aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 werkdagen terug. Bij retourzending zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Vragen en antwoorden

* Wat moet ik doen als ik een defect product ontvang?
In geval van schade en/of een defect product, kunt u contact met ons opnemen. Houd alstublieft uw bestelnummer bij de hand.

* Hoe lang heb ik garantie?
Het garantietermijn bedraagt ​​1 jaar op al onze producten!

* Wat is de garantievoorwaarde ?
Het retourneren van onze producten is eenvoudig, u hoeft alleen de defecte producten in een kleine bubbeltjesenvelop terug te sturen met uw bestelnummer. Zodra wij het defecte artikel hebben ontvangen, sturen wij u een nieuw artikel binnen 10 werkdagen. 


* Ik krijg mijn product niet werkend!
Neem contact met ons op met uw bestelnummer, en wij leggen stap voor stap uit hoe alles werkt.