New Sale! Team Xecuter SX Core / Lite reserveert betaling en verzending View larger

Team Xecuter SX Core / Lite reserveert betaling en verzending

ZYNL20030112

New product

52,00 €

-2,00 €

54,00 €

Deze pagina is bedoeld voor klanten die SX Core of SX Lite hebben gereserveerd om het verschuldigde saldo te betalen, dat is de laatste betaling na aftrek van de aanbetaling. Zodra de betaling is voltooid, verzenden we deze maand zo snel mogelijk. Zie de onderstaande details.

More details

Over betalingsgegevens

->De prijs is hier de eenheidsprijs na aftrek van de aanbetaling. Plaats een bestelling en betaal normaal op deze pagina volgens het aantal producten dat u eerder heeft geboekt.
-SX Core en SX Lite zijn hetzelfde geprijsd op onze website, dus of je nu SX Core of SX Lite hebt gekocht, je kunt de laatste betaling op deze pagina betalen.
->Gebruik hetzelfde website-account om te betalen, zodat we uw vorige reservering kunnen vinden.
-Vanwege de strikte controle van het betalingssysteem op onze website, wordt het aanbevolen om dezelfde bankkaart te gebruiken die eerder heeft betaald voor de reservering, om een ​​betalingsfout te voorkomen.
->Het wordt aanbevolen om een ​​bericht achter te laten bij het plaatsen van de bestelling, en noteer uw vorige bestelnummer, dank u!
->Klanten die het verzendadres moeten wijzigen, kunnen het nieuwe adres gebruiken wanneer ze hier een bestelling plaatsen.
->Klanten die de bezorgmethode moeten wijzigen, kunnen ervoor kiezen om extra verzendkosten te betalen wanneer ze hier een bestelling plaatsen. De levertijd is afhankelijk van de verzendkosten! Anders is de standaard gratis verzending!
->Neem bij vragen contact op met onze online klantenservice of stuur een e-mail.

Over levertijd

->We zullen het product verzenden in de volgorde van het moment waarop de pre-order is geplaatst.
->De geschatte verzenddatum ligt in het midden tot de late maand.
->Momenteel staat ons logistiek systeem nog steeds onder invloed van het COVID-19-virus. Als er een bepaalde vertraging is, begrijp dit dan alsjeblieft!

Wil je Team Xecuter hete nieuwe producten voor Switch-hacking leren kennen en kopen?

->SX Core, klik hier.
->SX Lite, klik hier.

23 andere producten in dezelfde categorie:

Reviews