Flashkaart Sky3ds plus 2019 Ultieme Gebruikersgids

Flashkaart Sky3ds plus 2019 Ultieme Gebruikersgids

Dag iedereen! Bedankt voor uw bestelling op https://free-switch.com/. Als u uw Sky3ds+ al met 2 oranje knoppen in de hand hebt, starten we snel onze tutorial voor installatie en gebruik van de Sky3ds+. Je gaat aan de slag, evenals al zijn mogelijkheden, je kunt 3DS-spellen native (solo) spelen, of online spelen zonder risico en EUR-versie (3DS E-Shop-spellen en importgames werken ook). Dit is de volledige en complete sky3ds plus gids.

1: Aan de slag met de Sky3ds+

Je zal nodig hebben:

-een 3DS / 2DS (Classic / New / XL etc.) Ver11.11.0-43E of lager
-een Sky3ds+ kopen (met 2 oranje knoppen)
-een SD-kaart (32 GB zou best comfortabel zijn!)

2: Eerste tutorial om ROMS 3DS te spelen

-Formatteer in Windows uw SD-kaart in FAT32 met 64 clusters

-Download de firmware van de Sky3ds+ via de volgende link: http: //sky3dsplus.net/download, pak het uit en neem het bestand firmware.bin (je kunt niet fout gaan, het is de enige!), Zet het in de root van je SD.

Momenteel is de nieuwste versie de V140!

-Plaats de SD in de Sky3ds+ en verbind de cartridge met de meegeleverde USB op uw pc, er klinkt een geluid dat aangeeft dat de pc het apparaat heeft herkend en de LED van de bovenkant van de flashkaart zal oplichten, ONMIDDELLIJK de flashkaart niet loskoppelen tijdens deze korte fase!
zodra de LED uit is, gaat de pc ervan uit dat de flashkaart zijn werk heeft voltooid en de verbinding verbreekt, u kunt de flashkaart verwijderen, de SD verwijderen, terug op de pc plaatsen, het firmwarebestand verwijderen en uw 3DS-spellen kopiëren (in.3ds alleen formaat), aan de root van de sd-kaart. We raden je niet aan om de spellen met de SD in de Sky3ds+ te kopiëren, niet dat het schadelijk is voor de flashkaart, maar de overdrachtssnelheid van de flashkaart is verschrikkelijk traag, een USB SD-kaartlezer of SD-adapter voor Micro-SD is voldoende een betere baan!

Vanaf daar zou je zonder zorgen EUR-spellen in offline-modus moeten kunnen spelen, net als bij de R4 kaartje 3DS!

N.B.

*De Sky3ds+ ondersteunt ook de SD-kaart in exFAT-formaat, maar dit formaat wordt niet aanbevolen als u een 3DS-spel van meer dan 4 GB op de SD-kaart wilt plaatsen, daarom is het verplicht om de SD-kaart in exFAT te formatteren.

*Wanneer u de Sky3ds+ voor de eerste keer in de console plaatst, wordt een setting.txt-bestand gemaakt, u hoeft er niet op te letten als u niet online wilt spelen, maar het is heel belangrijk zodra u dat wilt om online te spelen met de roms 3DS, en dat zullen we meteen zien.

3: Speel online

Om 3DS online games te spelen, moet u een private-header dumpen, anders riskeert u een verbod door BigN.

WAT IS EEN PRIVATE HEADER?

Allereerst moet je weten dat het met een Sky3ds+, zonder header, onmogelijk is om online te spelen, er automatisch een foutmelding verschijnt wanneer je probeert verbinding te maken met online servers games!

De koptekst is een hexadecimale code die voorkomt in de officiële 3ds-spelcassette. Elk spel heeft zijn eigen koptekst. En als ik elke game zeg, betekent dit bijvoorbeeld dat alle Zelda-gamecartridges die in de wereld worden verkocht een andere header hebben, dus elke cartridge van elke game heeft zijn eigen header naar zijn cartridge!

Met de header kunt u online verbinding maken, dus gaan we in de volgende stap, geniet van de aangeboden Skydock om deze header te herstellen en een originele cartridge in rom te kopiëren!

Hier zijn de stappen van manipulatie:

-Plaats de Sky3ds+ die al is geïnstalleerd met firmware V140 en een officiële cartridge in de SkyDock-poorten, aangeboden met de Sky3ds+ -kaart.
-Verbind de Sky3ds+ met de pc via een USB-kabel en de Sky3ds+ blauwe LED knippert een paar keer. savekeys.txt-bestand komt automatisch voor op de flashkaart sd-kaart, de privateheader die kan worden gebruikt om online te spelen.
-Druk op de oranje knop op de Sky3ds+ en de rode led knippert één keer. Er wordt een a.cfg-bestand en een file.sav op de SD-kaart gemaakt.
-Het.cfg-bestand is een private-header voor het spelen van games in
-Het.sav-bestand wordt gebruikt op Sky3ds+
-Blijf op de oranje knop drukken totdat de rode LED begint te knipperen. De rode LED knippert, wordt vervolgens groen en gaat vervolgens uit. Er bevindt zich een 3d-bestand op de SD-kaart, het ROM dat wordt "gedumpt" (gekopieerd) van de officiële cartridge. (De dumptijd is afhankelijk van de grootte van de ROM).

Waarschuwing:

*Het.cfg-bestand ondersteunt slechts één ROM waarmee games online kunnen worden gespeeld. Kopieer en plak de GAMESAVE_KEY in het bestand settings.txt om te profiteren van de private-header van de verschillende games. (het bestand settings.txt wordt gemaakt bij de eerste invoeging van de sky3D's in de console, deze invoegstap kan worden gedaan aan het einde van de basiszelfstudie (zie fase 2: Eerste zelfstudie om de 3DS ROMS te spelen)
*De te kopiëren GameSaveKey is de reeks getallen na de "=" en net voor de voortzetting van "F".
*Als je klaar bent, kun je perfect in lange online games vechten zonder bang te zijn voor een Nintendo BAN!
*Voila, je bent nu klaar om urenlang te gamen met de beste 3DS-games die je hebt gedownload of "gedumpt" uit een originele cartridge van je geliefden!

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code